WANITA HAMIL 7 BULAN MENAWARKAN SEKS ‘THREESOME’ UNTUK BAYAR KOS BERSALIN DITAHAN!

Seorang ibu yang sedang hamil sepatutnya menjaga perlakuan dan keadaan bayi di dalam kandungannya supaya proses kelahiran nanti lancar tanpa sebarang komplikasi serius. Namun ibu yang ini lain pula gayanya.

Menurut Coconuts, seorang wanita telah ditahan di Surabaya, Indonesia minggu lalu kerana didakwa melacurkan diri sendiri dan rakannya melalui media sosial.

Wanita yang sarat hamil tujuh bulan itu baru berusia 27 tahun dan dikenali sebagai FWS, ditangkap pada Isnin lalu bersama rakannya ketika sedang ‘beraksi’ dengan seorang pelanggan di sebuah hotel.

Menurut pihak polis Surabaya, wanita tersebut ditahan kerana telah menawarkan khidmat seks threesome. Ketika ditahan, suspek dan mangsa (rakan suspek) dalam keadaan bogel serta sedang melayan seorang pelanggan di bilik 302, hotel di Surabaya Selatan.

FWS juga didakwa telah meletakkan bayaran sebanyak 700,000 rupiah (RM219) untuk khidmat seks selama dua jam. Malah FWS juga dijangka mendapat bayaran 300,000 rupiah (RM94), manakala rakannya mendapat 400,000 rupiah (RM125) iaitu lebih sedikit daripadanya walaupun dia telah mengeksploitasi sahabatnya itu.

Apa yang lebih menyedihkan ialah FWS sedang hamil tujuh bulan. Apabila disoal mengapa dia berbuat demikian, suspek memberitahu polis dan media bahawa dia memerlukan wang untuk membayar kos bersalinnya di hospital.

“Saya sedang hamil tujuh bulan, tapi (ketika saya ditahan) suami saya tidak tahu yang saya sedang ‘bekerja’. Saya lakukan semua ini kerana keadaan ekonomi yang memaksa,” katanya yang memakai topeng putih demi melindungi identiti sebenar.

Meskipun kos bersalin di hospital secara teorinya ditanggung oleh program insurans kesihatan Indonesia, pada dasarnya tidak semua penduduk mengetahui akan program ini dan lebih teruk lagi mereka langsung tidak didaftarkan untuk menyertai program ini.

Malah terdapat juga hospital yang tidak menerima program tersebut dijalankan di hospital mereka walaupun ia dikehendaki atas arahan kerajaan. Sebagai contoh, terdapat kes di Bekasi yang mana seorang wanita mengalami komplikasi semasa bersalin terpaksa melihat anaknya meninggal dengan begitu sahaja kerana tujuh hospital menolak untuk memberi rawatan terhadapnya.

FWS walau bagaimanapun bakal dikenakan hukuman penjara maksimum 15 tahun kerana melacur dan mengekspoitasi sahabatnya untuk melakukan hubungan seks.

Menurut Liputan 6, pihak polis telah merampas dua buah cadar hotel, wang bernilai 500,000 rupiah (RM156) dan dua buah telefon pintar jenis Xiaomi dan Samsung berwarna emas.

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.