REMAJA 15 TAHUN DIJADI TEMPAT PEMUAS NAFSU 20 LELAKI SECARA BERGILIR!

Sungguh malang nasib seorang remaja perempuan 15 tahun menjadi mangsa pemuas nafsu 20 lelaki termasuk teman lelakinya sendiri di Hulu Palik Bengkulu Indonesia. Perbuatan 20 lelaki berkenan terbongkar selepas mangsa berjaya melarikan diri dari tahanan suspek sejak isnin kelmarin.

Menurut mangsa kejadian bermula ketika rakan-rakan lelakinya datang kerumah mangsa untuk lepak, namun pada jam 11 malam, rakan mangsa telah mengajak mangsa untuk keluar jalan-jalan menaiki motor.

Setelah sampai di satu lokasi kampung Air Baus, rakan-rakan lelaki mat motor seramai 20 orang telah membawa mangsa ke sebuah rumah kosong dan memaksa mangsa memuaskan nafsu mereka secara bergilir sehingga ke pagi hari.

Tidak cukup dengan itu, pada hari berikutnya beberapa orang rakan lelakinya yang sebahagian dari kumpulan motor kembali semula untuk mengulangi perbuatan yang sama sehingga nafsu mereka telah dilayan dengan puas dan cukup. Lebih menyedihkan apabila mangsa turut di rogol dalam keadaan pengsan tidak sedar diri.

Selepas mat motor ini puas, mangsa ditinggalkan tanpa belas kasihan di rumah kosong dan mereka berjaya melarikan diri.

Walaubagaimanapun mangsa telah melaporkan kejadian itu kepada kedua orang tuanya sebelum membuat laporan polis.

Pihak polis Bengkulu Utara AKBP Ariefaldi yang menerima laporan terus membuat tangkapan.

“Kami sudah menangkap 14 suspek atas bantuan pengecaman identiti dari laporan mangsa,6 lagi suspek masih lagi dalam pengejaran.” katanya dalam sidang media hari ini.

Kesemua suspek diketahui berusia 15 hingga ke 36 dari kampung yang sama.

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.