Turun Berat Badan Dari 80kg Ke 60kg Tanpa Menggunakan Supplemen Dan Detox Tea. Ikuti Perkongsian Dari Gadis Ini

Ramai kini yang sedang berusaha untuk menurunkan berat badan dan sanggup melakukan apa sahaja termasuk mengambil supplement untuk menurunkan berat badan dengan masa yang singkat. Ini boleh mendatangkan masalah kesihatan pada tubuh badan. Sebaliknya jika anda mahu mengambil suplemen untuk menurunkan berat badan, anda terlebih dahulu perlu mendapatkan nasihat dari doktor.

Kali ini kami nak berkongsi dengan anda tips cantik dan kurus dengan cara yang sihat dari seorang gadis bernama Asyiqin ini. Dulu berat badannya mencecah 85kg dan kini berat badannya hanya 60kg sahaja. Dalam masa 4 bulan, dia berjaya mendapatkan tubuh badan yang langsing. Ikuti perkongsian dari gadis ini.

just wanna share with you guys☺️
.
Macam mana ekin turun berat badan? .
Ekin banyak minum air masak, sometimes sehari tu sampai 4-5 liter. Ekin tak minum air manis langsung! Tak makan benda bergoreng, tak makan roti , nasi or fastfood. .
Makan buah, sayur, kacang, telur, low fat plain yogurt! workout tu yass mesti lah workout. Paling kurang sejam sehari. .
Lepas dah turun 10 kg, ekin makan nasi tapi segenggam nasi then sayur and protein. .
Ekin ada cheatday, seminggu sekali cheat day😂😂 harus okay sebab ekin suka sangat chocolate + ice cream
.
Paling penting …..
.
Disiplin❤️
.
Sepanjang ekin turunkan berat badan mmg tak amik langsung supplement turunkan berat badan or detox tea

Sumber dari Instagram @asyiqinkhairi

sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *