JANDA DITAHAN KETIKA ‘MELAYAN’ DENGAN SEORANG LELAKI!

Seorang janda berasal dari Kota Bharu ditahan didalam satu operasi ketika sedang berkesedudukan dengan seorang lelaki di Kg Sentosa, Besut.

Keduanya didapati positif dadah jenis Metaphetamine. Lebih menyedihkan janda berusia 27tahun ini dikehendaki pihak polis di beberapa jajahan di Kelantan.

Keadaan ini menyebabkan beliau tidak dapat dihantar ke Pusat Pemulihan untuk mendapat rawatan. menurut laporan Ini bukan kes baru, sebelum ini sudah banyak kali didengari cerita wanita itu ketagihan dadah.

Pihak AADK membuat serbuan selepas menerima maklumat orang awam.

Ketika serbuan dibuat, seorang lelaki turut di tahan ketika cuba menyorok dibawah katil hanya mengenakan kain pelikat.Bagaimanapun keduanya di bawa ke balai polis besut untuk di siasat lebih lanjut.

Ini bukan kes baru, sebelum ini sudah banyak kali kita dihidangkan dengan cerita wanita yang ketagihan dadah yang sanggup meletakkan maruah dan nilai diri ke tahap yang paling hina.

Persoalannya bilakah cerita ini akan berakhir, hari ini kita baca kisah kehidupan orang lain, jika kita tidak berwaspada, tidak mustahil satu masa nanti kita membaca kisah keluarga sendiri dengan versi yang sama.

Dadah itu membunuh, jangan terlalu yakin kerana dadah tidak kenal siapa kita.

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.